Overnatning for gymnasium i København

Skrevet af om emnet Skole og Uddannelse

Hvis du skal have en gymnasieklasse med på tur, så har du virkelig en opgave foran dig. Der er mange ting man skal overveje, når man skal have en masse unge mennesker med på en stor tur til København, og der er også mange ting der kan gå galt. Du kan ikke komme til at vide dig helt sikker når du skal arbejde med en masse unge mennesker, men du kan gøre dine chancer, for at få så få problemer som muligt, så store som muligt. Som sagt er det ikke nemt, men der er nogle få ting man kan sørge for der er i orden, som kan gøre en enormt stor forskel på hvordan turen kommer til at forløbe. Disse ting er noget der kommer til at kræve at man lægger et stykke arbejde inden man tager afsted, men til gengæld kommer man til at få en meget bedre tur, hvor der er bedre styr på det hele, og måske endda er elever der er nemmere at have med at gøre.

Bo centralt

Hvis man kan komme til det skal man gerne prøve at finde et sted hvor man kan komme til at bo tæt på det hele. Man skal gerne bo centralt i byen man skal til, som i dette tilfælde vil være København, og det skal man fordi så er det nemmere at komme frem og tilbage. Transporten ind til byen, hvor mange af de ting man gerne vil sikkert foregår, er noget af det der tager meget energi og tid både fra elever og lærere, men nok især lærere. Hvis man slipper for denne transport ved at bo centralt, er det en stor post der forsvinder når det kommer til at man skal bruge energi på at få en masse unge mennesker med en bus eller på et tog, og det kan være mange penge værd. Desuden er det nemmere for de unge mennesker at komme rundt i byen hvis der er noget fritid som de gerne vil have til at gå i byen. Det er ikke usædvanligt at det er lidt dyrere hvis man gerne vil bo midt i København, men du må vurdere om det er det værd, i forhold til hvor meget det hjælper dig. Det hele skal selvfølgelig også passe når det kommer til økonomien, men det er noget af det man godt kan prioritere uden at det gør noget.

Overvej hvordan eleverne skal sove

Når man skal afsted på den tur til København med en gymnasieklasse, så er det højst sandsynligt med overnatning, og denne overnatning skal også arrangeres. Det er noget af det der betyder meget for eleverne, og uanset hvor ligegyldigt det kan virke for og, så er det noget der gør en stor forskel for eleverne, og derfor skal du have overvejet hvordan man skal sove. Skal de sove sammen, og hvis de skal, hvor mange skal så sove sammen, og hvordan skal det fungere med kønsopdeling. Der er mange overvejelser man kan gøre sig.