Perfekt opmagasinering til dine møbler

Skrevet af om emnet Erhverv

Er du lige flyttet i en lejlighed efter at have boet i et hus i mange år, har du sikkert samlet en masse møbler sammen, som du nu har svært ved at få plads til. Det kan også være at garagen er for lille til at have alle havemøblerne stående hen over vinteren og du tænker på at sælge dem, fordi der netop ikke er plads. Her kan du i stedet for at tænke på at sælge dine møbler, få en opmagasinering af dem mellem Skanderborg og Århus. Du finder små, mellem og store rum, som alle er opvarmet så møblerne bliver holdt i en fin og ordentlig stand. Ved at vælge et rum med varme, vil der ikke samles fugt og på den måde vil møblerne heller ikke tage skade af at stå der. Friheden i at have plads til meget andet, end alt det skrammel som man i forvejen ikke får brugt derhjemme, vil her træde i kraft. Man vil mærke mere luft i hjemmet og i hverdagen, og samtidig med det, kan man gemme på gamle mindeværdige ting, som der måske ikke passer ind i hjemmet på nuværende tidspunkt.

Det giver en masse plads at benytte sig af Opmagasinering

Mange får samlet en masse møbler sammen i alle de år de bor i huset. Der er altid plads til fornyelse i hjemmet og det er ikke altid lige nemt at sælge de gamle møbler. Der er flere årsager til at det ikke altid er nemt at sælge. Måske man ikke nænner at komme af med dem, eller fordi de ikke er så meget værd og ingen vil købe dem. De fleste står i det første dilemma og derfor kan man med fordel leje en opmagasinering af møblerne. Det kan være at cyklen fylder for meget i skuret derhjemme, eller det måske ikke er årstiden til at have cyklen fremme. Det kunne også være noget arvestykke som der egentlig ikke er plads til, men som man vil gemme til børn og børnebørn. I mellem Skanderborg og Århus, kan man finde den rette plads til at få opvartet alle ens værdifulde ting.

Midlertidig og permanent Opmagasinering

Det er ikke alle møbler der behøver være gemt væk hele året rundt. Det kan være som havemøblerne som skal have en halvårlig kontrakt i pulterrummet eller cyklen for den sags skyld. Vælger du at få dine ting i et pulterrum mellem Skanderborg og Århus, kan der her tilbydes midlertidig eller permanent opmagasinering. Der er ingen binding og de er meget fleksible. Der kan blive lavet aftaler alt afhængig af, hvor meget der er behov for og hvor langtid det skal være. Der tilbydes sikre omgivelser med lav fugtighed og rummende er opvarmet. Det gør rummende velegnet til meget andet end bare almindelige møbler. Det kan derfor også bruges til vigtige arkiver eller lignende. Priser og lignende aftales nærmere ved booking af pulterrum. Der er klare målsætninger om at imødekomme kunders behov og indfri forventningerne til opmagasineringen.