Spar penge og tag familien på ferie på vandrehjem

Skrevet af om emnet Ferie

Ferie er altid en spændende tid. Hvad end det er i sommerferien og man har store planer eller det blot er en mindre tur i en af de små ferier, så er det altid spændende, når man skal væk fra de vante rammer og ud og opleve noget, så man kan stresse af og komme ovenpå igen. Der er dog altid mange beslutninger, når samtaleemnet drejer sig over mod ferie, for der er mange ting at vælge mellem. Først og fremmest er der jo selvfølgelig destinationen og så kommer der en masse andre ting såsom hvilke hoteller, aktiviteter og alle mulige andre ting, som man skal bruge penge på. Det kan være svært – specielt når budgettet ikke er det største i verden og det måske ville være bedste for økonomien hvis man blev hjemme. Man kan dog godt få en fed ferie, men samtidig spare på økonomien. Der er nemlig ingen der siger, at København eller Amager skal være et dårligt sted at holde ferie!

Ferie i Danmark kan være skønt

De fleste tror, at når man bor i Danmark, så kender man selvfølgelig til alle attraktioner der er værd at se. Man har på en eller anden magisk måde oplevet det hele uden overhovedet at have besøgt nogle af delene. Derfor bliver mange også snydt, for der er nemlig utroligt mange ting at se i Danmark, som de fleste slet ikke ville drømme om. Hvis man flytter på vandrehjem i Ørestad eller Valby, så ligger man tæt på nogle af de bedste og skjulte attraktioner i Danmark, hvor man virkelig kan få brugt noget kvalitetstid med familien for stort set ingen penge. Man kan altså sagtens få nogle gode stunder på ferie i Danmark – og skønheden kan nemt måle sig med andre feriedestinationer i verden.

Billigt kan også være godt

Hvis budgettet måske er lidt stramt, så kan det også være en god idé, hvis man ikke tager for langt væk og ikke nødvendigvis booker det dyreste hotel. Jo billigere, jo bedre og det kan da bestemt også lade sig gøre. Der ligger vandrehjem i hele Danmark, men specielt i København omkring Ørestad, Valby og Amager findes der mange gode, som ligger tæt på en masse spændende ting. Her kan man for billige penge få ganske udmærkede faciliteter, men på en lidt anden måde, end man måske er vant til. Det er en oplevelse i sig selv, at være på vandrehjem, hvis ikke man har prøvet det.

En helt ny side af Danmark

Når man tager familien på slæb og tager på ferie i Danmark, så oplever man pludselig en helt ny side af Danmark, som man slet ikke kendte før. Hvis man følger alle de skilte med attraktioner, som man normalt bare overså, så åbner der sig helt nye veje og oplevelser, som man ellers aldrig ville få. Ferie i Danmark kan altså være mindst lige så stor en oplevelse som ferie i udlandet – hvis ikke større.

Kilde: danhostelcopenhagen.dk