25mm mink-vipper, engros makeup, skønhed 3D farve naturlige falske øjenvipper bulk eyelash emballage tilfælde af falske eyelash extension


Tags: eyelash hbzgtlad, cosmet, sort leverandører, fysiske vipper bulk, lash tilfælde emballage plast, store øjenvippe-box, hovedparten masse, lili mink vipper, kvalitet øjenvipper bulk, midlertidig falske øjenvipper.

kr215.51 kr226.86
 • På lager
 • w255 • farve: farve
 • Materiale: 3D farve Luksus mink hair
 • Konto Type:
 • Falske Øjenvipper Form: Stribe Vipper
 • Falsk Eyelashe Type: Enkelte Vipper
 • Element Type: Falske Øjenvipper
 • Mærke: xinmeilin
 • Model-Nummer: ck01-ck28
 • Falske Øjenvipper Stil: naturlige lange /tyk/kryds og tværs/bevingede/andre
 • Falske Øjenvipper Band: Gennemsigtig Plast
 • Mængde: 50 par /1 kasse
 • Falsk Eyelashe Længde: over 1,5 cm
 • Fremstillingsprocessen: Hånd Lavet
 • Falske Øjenvipper Materiale: Andre
 • Størrelse: 10/20/30/50/100 Par

Venlig rådgivning, inden du afgiver en ordre:

1. Beautifuleyes butik i øjeblikket tilbyder stor værdi kuponer for dig at vælge fra.Du skal indsamle de kuponer, før du køber. 2.Bestil nu, Køb af mere end 200 dollars, DHL eller UPS gratis fragt 3.Mest populære stilarter er masser lager tilgængelig for 24-72hr skibet ud. 4. Tilføj venligst vores butik på din Favorit Gemmer, kan Du få vores Nye ankomst og Rabat information i tide.samt VIP 2 procent eksklusive tilbud.

Kunder køber produkter reel chance

Give en bred vifte af emballage kasser.

I alt 28 farver er velkommen til at købe

Der er ingen farve i linket, kan du efterlade en besked til kundeservice, kan du vælge en farve for at placere en ordre, vil vi skibet i henhold til farven på din besked.

3D Farve luksus mink hair CK-serien

En bred vifte af stilarter at vælge imellem

Xinmeilin Farve øjenvipper fremstillingsprocessen

1. Materiale: 100% naturlige, høj kvalitet, luksus mink hair af høj kvalitet mink hair håndlavet, mere end 20 processer, der kan gøre flere niveauer i forskellige retninger.Hver øjenvippe har en anden vinkel på curling med en ægte 3D-effekt, øjenvipper er naturlige, realistiske, cross, tæt, krøllet, lys, blød, behagelig, og den naturlige krøller er tæt på den virkelige øjenvipper.Messy, tre-dimensionel fornemmelse er god.Almindelige mink hair ikke kan gøre dette.Almindelige mink hår er lidt lag på to lag. 2.Produktionsprocessen: luksus, håndlavet.Ingen kemiske sammensætning, allergivenlige, ingen rest, den unikke fremstillingsproces gør øjenvipper mere i overensstemmelse med den krumning af øjet og curl af øjenvipper.Hver øjenvippe er omhyggeligt klippede.Slid på naturen og være så let som luft.De øjenvipper er mere raffineret.Dette er en håndlavet øjenvipper.Så hver øjenvippe kan variere.Ikke ligefrem det samme.Håndlavet er mere realistisk end maskine-lavet øjenvipper, og hvert par af øjenvipper er unik.Dette er ikke en kvalitet problem.Hvis du ikke kan acceptere det.Vær venlig ikke at byde.mange tak! 3.I betingelser for brug:Xinmeilin falske øjenvipper er nemmere at fjerne.Reducere risikoen for falske øjenvipper deformation.Lys bomuld stilk kan holde op dobbelt øjenlåg.Blød uden at klemme øjenlåg.Stilken er blød og komfortabel, og det behøver ikke holde fast i øjet.Det har ingen udenlandsk organ følelse for en hel dag.Lethed belaster ikke øjenlåg.Blød og behagelig, ikke let at deformere, stærk og holdbar, hvis der er ordentligt vedligeholdt, Xinmeilin kan genbruge 5-20 gange for hvert par af falske øjenvipper.

Xinmeilin eyelash fordele:

1.God glans og føler sig trygge 2. Blødhed er tættere på ægte hår 3.Root slibning, mere realistisk 4. Bedre curling og skabe glamourøse øjne 5.Særlige soft touch er ikke tilgængelig i menneskeskabte fibre 6. Lethed belaster ikke øjenlåg. 7. ikke let at deformere, stærk og holdbar

Xinmeilin luksus mink eyelash identifikation

1.Dyppet i varmt vand, Xinmeilin luksus mink hair er let deformeret, og de regelmæssige fiber hår er ikke let deforme. 2.Det er brændt af ild, og Xinmeilin luksus mink hair har smag af brændte hår og kan blive klemt i pulver i hånden. 3.De skalaer, der blev observeret gennem et mikroskop, og Xinmeilin luksus mink øjenvipper havde hår skæl, og den almindelige fiber øjenvipper ikke. 4.Professionel identifikation af farvning eller løsning metode 6.Xinmeilin luksus mink øjenvipper er tættere på ægte hår end normale øjenvipper.Tykke, bløde, lette, naturlige,bløde, skinnende. 7.Xinmeilin luksus mink hair øjenvipper bruges længere end almindelige øjenvipper.Normale øjenvipper er mere tilbøjelige til at falde fra.

HVORDAN TIL AT ANVENDE FALSKE ØJENVIPPER

De fleste af de falske øjenvipper vil være lidt længere end den faktiske eye størrelse.Efter at få de falske øjenvipper, ved at sammenligne den faktiske størrelse af øjenvipper og derefter skæres det overskydende beløb.

1.Forsigtigt fjerne den falske vipper fra bakken ved hjælp af en pincet

2.Hold vipperne strip mod dine øjenlåg & trim enderne, hvis bandet er for bred

3.Påfør en tynd stribe af lash lim langs band & vent til limen til at blive tacky

4.Sted lash band så tæt på din øjenvippe linjen som muligt, og hold det nede, indtil det er sikkert

5.Butik vipper i sin originale emballage for at bevare sin form og integritet

Metode til fjernelse af øjenvipper

1. Dukkert fra den rensende olie med en vatpind, og forsigtigt gnide det over roden af øjenvipperne. 2. Øjenvipper vil falde slukker automatisk efter et par bevægelser. 3. Så brug en vatpind til at fjerne limen fra øjenlågene. 4. Træk ikke i de falske øjenvipper svært at undgå at såre dine egne øjenvipper. 5. Forsigtigt tørre pletter tilbage i øjnene 6. Anvende en vatrondel med udrensning olie i cirka fem sekunder.

Bemærk:

Må ikke børste mascara på falske øjenvipper.Mange metoder for at bære falske øjenvipper sige,Påfør et lag mascara efter at have iført øjenvipper, kan Du undgå lagdeling din sande og falske øjenvipper, Men rengøring af dine øjenvipper kan være svært.Bare forme den oprindelige øjenvipper før iført den falske øjenvipper,Dette gør den sande øjenvipper pasform og ikke let at lag.Når du bruger falske øjenvipper, bruge lettere metoder.Brug ikke kraft til at trække falske øjenvipper, så prøv at holde den krumning af rødderne af falske øjenvipper, og bruger eyelash kamme efter brug.Du må ikke vaske dine øjenvipper med vand.Dirty falske øjenvipper kan være forsigtigt børstet med en børste, og den er tørret lim er forsigtigt trukket ved håndkraft.


Sidhu Prashanth
2020-08-28
5/5
Love love love love them great fast shipping as well

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer