Dreamcatcher Gyldne År Lys Dreamcatcher Vægdekoration Værelse Dekoration Fjer Rattan Dream Catcher


Tags: kurven, kurv pung, nordisk unicorn dream catcher, tag dream catcher, dream catcher, 14-årig pige badedragt, dreamcatcher guld, cottagecor, spejl rattan, for cbr500.

kr30.72 kr33.78
  • På lager
  • w358  • Materiale: Flocking
  • Tema: Mascot
  • Stil: Antikke Efterligning

Produkt Features:

1. Det kan bruges til dekoration, gaver, bryllupper, boligindretning osv.

2. Anvender udvalgte materialer af høj kvalitet, den er fremstillet i hånden af erfarne mestre.

Produkt parametre:

1. Størrelse: se figur

(På grund af manuel måling, bedes du give nogle mindre fejl)

2. Materiale: fjer, strygejern ring, bomuld, tråd osv.

Packing liste:

1* Dream Catcher

Dream catcher opstod i det 18 århundrede og er noget, som enhver Indisk familie har.Indianerne tror på, at luften om natten er fuld af flydende drømme og den visdom, der er efterladt af forfædre, både gode og dårlige.Dream catcher filtre det, så det kun er en smuk drøm kan komme ind på vores drømmeland.Der er et rundt hul i midten af nettet.Det siges, at det kun er en god drøm kan passere gennem hullet og løbe ned fjer, og de mareridt vil blive fanget i nettet.I den næste morgen, skinnede solen i den tidlige morgen, og mareridt forsvandt uden at efterlade et spor.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer