ZTTO Aluminium Legering Mountainbike Olie Foråret Gaffel Remote Lockout Løftestang For Uding Suntour Rockshox Manitou Giant Gaffel


Tags: rockshox, rockshox gaffel kit, 30mm gaffel, flyxii gaffel, manitou gaffel kit, bicycle mount gaffel, 32 olie segl, SR SUNTOUR, sr suntour xcm, lås olie.

kr51.99 kr64.19
 • På lager
 • w665 • Hjul størrelse: 24-28 tommer
 • Suspension: Ja
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Materiale: Aluminium
 • Stem Størrelse: 350
 • Bruger: Mountain Bikes
 • Model-Nummer: Cykel Lockout Håndtag
 • Klinge Længde: 120
 • Type: Olie Foråret Gaffel (Forår Modstandsdygtighed/Olie Dæmpning)
 • Passer Til: Skive Bremse

ZTTO Aluminium Legering Mountainbike Olie Foråret Gaffel Remote Lockout Løftestang For Uding Suntour Rockshox Manitou Giant Gaffel

Features: Denne lockout håndtaget er lavet af kvalificerede aluminium, solid og robust, garanterer lang tid service.Dette er en nyudviklet remote lockout løftestang for de fleste gafler i markedet.I stedet for den gammeldags lockout, denne løftestang vil ikke skade din finger, når du slipper lockout.Du kan bruge din venstre tommelfinger til at afslutte låse processen uden at sætte din hånd væk fra styret, det er langt mere sikkert end de tidligere designs .Fantastisk tilbehør til mountainbikes og racercykler.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye og Høj Kvalitet

Materiale: Aluminium Legering

Farve: Sølv+Blå

Størrelse: Ca. 5.2 x 5 x 1,5 cm / 2 x 1,9 x 0.6 tommer

Vægt: Ca. 72g

Pakke Inkluderet:

1 x Lockout-Håndtag med Wire

Du Kan få brug for dette Klik Nedenfor for at Få Rabat:

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på www.svalevinduet.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak.

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.svalevinduet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer