7th Generation Silikone Brystimplantater Falske Brystet Cosplay Store Bryster Silikone Form Shemale Drag Queen Falske Bryster til At Crossdress S-E Cup


Tags: silikone form fliser, coffee cup, store bryster, e-revo, voopoo, drag queen outfit, rude silicium, træk voopoo x, bryst falske, 1 falske bryst.

kr779.28 kr1 900.69
 • På lager
 • w749 • Pakke: Sikker Og Hemmelig
 • Pris: Billigere På Engros
 • BRUGT FOR: Dreng, Pige , Transseksuelle, Cosplay
 • Tilpas: Kan Gøre Uden Lynlås
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Element Type: Bryst Form
 • Filler: Blødt Bomuld ,Kan gøre Silikone Filler
 • Fordel: Lettere,Stærk Rivestyrke
 • Vægt: 4900g
 • Stil: Iført Kunstige Bryster Former
 • Mængde: 1
 • Størrelse: 1
 • Funktion: Realistisk/Naturtro/Soft/Mode/Sexet
 • Model-Nummer: 7MAL1HSM
 • LEVETID: I Løbet Af Et År
 • Mærke: EYUNG
 • Materiale: Medicinsk Silikone
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Venlig påmindelse:

Producenten direkte salg,100% medicinsk silikone falske bryst,falske kunstige bryster,bløde og behagelige,lugtfri,smagløs,ikke-giftige,være sexet skønhed.

Billedet er stram for en reference, anden krop type, vil effekten ikke være det samme, hvis du modtager varer, som ikke er tilfreds, så kontakt os, vi kan hjælpe dig med at løse problemet!

Hvis du har spørgsmål om størrelsen, ikke blindt køber, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at vælge mere passende for dine produkter.

For at sikre privatlivets fred for vores kunder, vi skibet tæt til hver enkelt kunde, og produktets emballage ikke har noget logo.

Den grundlæggende fragt er Høj Elastisk Bomuld 75E cup bryst form ,Skum fyldningen er blevet fjernet af os.

6 farver til rådighed,billeder viser, farve 2. hvis du ønsker, at produktets farve lukkede til din hud tone mere,bedes du kontakte os,dette produkt kan passe underbust størrelse 75cm~125cm mennesker

Hvis du er på russisk,bedes du forlade dit fulde navn.

Jeg foreslår, at du vælger UPS til forsendelse.fordi Epacket er meget langsom.

EYUNG Produkt Erklæring

1: med Hensyn til injektion hul og aftræk hul.

Da produktet er fremstillet af kunstige indstøbning, der er plastic injection huller og udluftningshuller i produkt-og snitfladen er ikke et produkt af den kvalitet problem.

2: Om farve kromatisk aberration.

Produktets farve har en direkte indflydelse på temperatur, råvarer og pigmenter.Derfor er processen med farve-produktion, forskellige partier af råmaterialer og pigmenter vil have en bestemt farve forskel.Det er umuligt at matche din hud farve 100%.Vi vil kun styre farven forskel til det mindst mulige.Dette er en ukontrollabel faktor under de nuværende forhold.Derfor er problemet af produktets farve forskel er ikke et produkt af den kvalitet problem.

3: Om formen åbning linje.

Produkterne er hånd-trimmet, og alle formene har mug åbne linjer.På grund af forskellen i produkter, størrelsen af skimmel åbning linjer vil også have forskellige størrelser og proportioner.Derfor, den skimmel åbning linje er ikke et produkt af den kvalitet problem.

4: Plantning forhold.

På grund af den stærke gennemslagskraft af silica gel, anal opstår, når håret er plantet, og indtrængning på grund af hårvækst er ikke et problem med kvaliteten.

5: Om produktets farve punkt.

På grund af nogle ukontrollable faktorer, meget få produkter, der har individuelle farve punkter (blå).Efter afprøvning, farve punkt af produktet er kontrolleret inden 5 (herunder 5), hvilket ikke er et problem med kvaliteten.

6: Om produkt folder.

På grund af karakteristikken af silica gel, vil produktet have folder under transport og opbevaring.Undtagen for kvaliteten problemet med brystet krølle, folder af andre dele er ikke kvalitet problemer.

Om skikke:

Mange Europæiske lande er meget strenge toldkontrol, såsom Tyskland, Frankrig, Belgien og så videre, hvis du køber vores produkter, produkter ankomme på told, bedes du aktivt samarbejde med told at betale skat.

Om produktet bære: produktet er meget tynd i kanten, bedes du bære talkum på din krop, før du bære det, og derefter rulle produktet op og langsomt bære det.Gode produkter kræver god vedligeholdelse.

Om farve på produkt:

Vi har 6 farver til rådighed, men kun 4 muligheder er til rådighed.Hvis du har brug for andre farver, såsom farve 6, kan du efterlade en besked farve 6, kan du vælge en farve, vi tager din besked som standard. (Vi støtter også den tilpasning af produktet, farver.Hvis du har brug for, kan du efterlade en besked og vedhæft din ønskede hud farve fotos.Customized produkter, vil ikke blive accepteret eller returneres.)

Om reparation af produktet og vende tilbage:

Produktet ikke er beskadiget, skal vi støtte vende tilbage, hvis produktet er beskadiget, kan vi hjælpe dig til gratis reparation service for første gang, og bære halvdelen af forsendelsesomkostninger.

Om skadelige konflikter og dårlige anmeldelser:

Produkter, der har nogen spørgsmål kan du kontakte mig eller vores personale, hvis du indbringe tvisten direkte til den platform, der er direkte involveret, vi ikke har nogen myndighed interferens.Ondsindede købere venligst bo væk fra min butik.Jeg vil direkte lad du deltage i vores shop ' s sortliste.

Om normale feedback:

Hvis du har nogen gode forslag eller kommentarer, bedes du kontakte mig.Hvis du føler, at vores produkter er bedre eller har nogen mangler, kan du give feedback, og vi vil aktivt samarbejde.hvis du giver os 5 stjerner,jeg vil give u ekstra 5~10 dollars, næste gang til dette produkt.

Tak for din tillid og valg

EYUNG personale glæder du


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer